Meny
köp skor med bred läst, här. breda fötter kräver breda skor. breda skor, extra breda skor. hallux valgus

Skor för breda fötter (olika bredder / läster)

Att hitta skor som passar när du har breda fötter kan vara en utmaning. Ofta är det svårt att hitta skor med tillräckligt bred passform. Men när du handlar skor hos oss behöver du inte längre oroa dig.

Vi är experter på breda skor och förstår de unika behoven hos våra kunder. Vi möter dagligen människor med olika fotproblem, inklusive behovet av skor med bred passform, särskilt för de som lider av tillstånd som Hallux-Valgus. För att tillgodose dessa behov har vi ett omfattande utbud av skor i olika bredder tillgängliga i vår butik, och vi samarbetar med flera pålitliga leverantörer.

Oavsett om du behöver skor för vardagsbruk, löpning eller promenader har vi det du behöver. Vårt sortiment omfattar olika bredder och läster för att säkerställa att vi kan erbjuda skor som passar perfekt för dina breda eller extra breda fötter. Låt oss hjälpa dig att hitta de skor som passar dig bäst och ger dig den komfort du förtjänar.

Se vårt sortiment av breda och extra breda skor här!
Här är några användbara tips för att hitta de bästa skorna för breda fötter:
Handla senare på dagen
Dina fötter tenderar att svälla upp lite under dagen och kan även kännas trötta eller ömma om du har varit aktiv. Att prova skor på eftermiddagen eller kvällen kan ge en mer realistisk bild av hur de kommer att passa när du är som mest aktiv.

Tänk på strumporna
Prova nya skor med de strumpor du vanligtvis använder när du kommer använda skorna. Olika typer av strumpor kan påverka passformen av skorna på olika sätt. Så se till att testa skorna med alla typer av strumpor du planerar att använda.

Tänk på dina ortoser
Om du använder specialanpassade inlägg eller ortoser, se till att ta med dem när du provar skor. Det är viktigt att kontrollera att skorna passar bra med dina ortoser för att undvika obehag.

Prova båda skorna
Det kan låta självklart, men se till att prova båda skorna innan du bestämmer dig för vilket par du ska köpa. Det är inte ovanligt att en fot är bredare eller längre än den andra, så det är viktigt att hitta skor som passar bäst för båda fötterna.

Gör en visuell jämförels
Innan du provar skorna kan det vara bra att jämföra bredden på skon med din fot. Skon bör vara något bredare än din fot för att ge tillräckligt med utrymme för att röra sig bekvämt.

Testa skorna
Slutligen är det viktigt att komma ihåg att storleken på dina fötter kan förändras med tiden, så se till att mäta och analysera dina fötter med jämna mellanrum för att säkerställa att du köper skor som är rätt för dig.

Oavsett om du handlar i butik eller online, se till att prova skorna ordentligt. Om möjligt, testa dem på ett löpband eller på en kort löprunda för att se hur de känns under rörelse.

Se vårt sortiment av breda och extra breda skor här!

Kontakta oss

Tel: 026-61 20 85
Mail: info@fotskogavle.se

Följ oss

BetterBalance by Fot & Sko

cross