Meny

Ångerrätt och Öppet köp:
Du har 14 dagars ångerrätt när du handlar på distans eller utanför säljarens affärslokal. Vi ger också 7 dagars returrätt mot oanvänd produkt i nyskick vid köp i butik. I de fall produkten ej i nyskick, tillbehör saknas, förbrukningsmaterial är använda eller fysisk skada finnes, förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på minst 20% för att återställa och sälja den på fyndhörnan till nedsatt pris. Detta gäller inte ifall produkten är specialbeställd. Originalkvitto skall alltid visas
För att utnyttja ångerrätten ber vi dig meddela oss om det så snart du vet att du vill ångra ditt köp. Skicka sedan varan till vår returadress som framgår på sidan “Om oss”. Tänk på att du står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Se därför till att varan är väl förpackad. Den ursprungliga produktförpackningen med det specialgjorda inneremballaget hjälper produkten att ligga stadigt under transporten.
Ångerrätten upphör att gälla om fullgörandet av en tjänst har påbörjats med konsumentens samtycke.

Ångerrätten gäller inte för varor som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gamla. Avser en vara som med bruten förpackning inte lämpligen kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl och förseglingen brutits av konsumenten. tex. Tåspridare och Strumpor och andra artiklar som är nära huden. Företagskunder har ångerrätt i 10 dagar vid obruten förpackning.

Hur returnerar jag min vara?
Fyll i din returblankett som som du hittar här: Retursedel. Instruktioner hur du går tillväga finner du på returblanketten. Vid nyttjande av din ångerrätt står du som kund för returfrakten. Din kostnad för varan/varorna kommer att återbetalas så snart som möjligt efter att vi fått varan i retur och att vi säkerställt att den är i obrukat skick.

OBS! Använd endast ett frakttjänst som erbjuder utkörning till vår returadress. Fot & Sko Gävle kommer inte att hämta ut försändelser som levereras till ombud eller mot postförskott.

Returadress
Fot & Sko Gävle AB
Södra Kungsgatan 7
802 51 Gävle

Återbetalning/Kreditering:
En återbetalning/kreditering sker i första hand till det ursprungliga betalsättet, vilket normalt sker inom 30 arbetsdagar från det att vi mottagit och godkänt din retur. Återbetalning kan enbart ske till samma kort som användes vid köptillfället och enbart till kort som är utfärdade i Sverige och till svenska bankkonton.
Om du valt faktura som betalsätt och redan hunnit betala in beloppet, vänligen kontakta info@betterbalance.se för återbetalning, annars hamnar beloppet som tillgodo.

Kontakta oss

Tel: 026-61 20 85
Mail: info@fotskogavle.se

Följ oss

BetterBalance by Fot & Sko

cross