Meny

Om oss

Vi började vår resa för över 20 år sedan i Gävle med en fysisk butik och ett ortopedtekniskt labb med drömmen om att hjälpa Gästrikland med belastningsrelaterade besvär. Sedan dessa har vi arbetat dagligen med att unika lösningar för personer med smärta och besvär från fötter, knän, höfter och rygg. Verksamheten omfattar vår fysioterapi- och ortopedmedicinskamottagning, vårt ortopedtekniska lab och vår fysiska specialistbutik. Vi har genom åren arbetat fram ett unikt sortiment med de bästa skorna, fotinläggen och ortopediska hjälpmedlen. Vi erbjuder flertalet av våra skomodeller i olika lästbredder och olika typ av utrymme för tårna, vilket är unikt. Detta resulterar i att vårt sortiment i butiken är annorlunda jämfört med en vanlig skobutik. Alla skomodeller är noggrant utvalda för deras höga kvalitet och unika funktion. Vår strävan är att erbjuda det allra bästa för våra kunder!

Under många år har vi också arbetat med att utveckla standardiserade ortopediska fotinlägg med fokus på funktion, komfort och stabilitet. Resultatet är vårt egentillverkade och populära standardinlägg, BetterBalance, som har blivit en stor favorit bland våra kunder.

I vår webbshop erbjuder vi alla våra produkter som finns i vår fysiska butik. Här hittar du allt för sköna skogspromenader, en aktiv livsstil och produkter som gör din arbetsdag bekvämare. Målet är att hjälpa dig att leva en aktiv vardag utan begränsningar. Vår erfarenhet är att det nästan alltid går att få bort eller minska besvär och smärta.
Besöksadress:
Fot & Sko Gävle AB
Södra Kungsgatan 7
806 31 Gävle
Kontakt:
Telefon: 026 - 61 20 85
Epost: info@fotskogavle.se
Butik & Klinik: www.fotskogavle.se
Webshop: www.betterbalance.se

Kontakta oss

Tel: 026-61 20 85
Mail: info@fotskogavle.se

Följ oss

BetterBalance by Fot & Sko

cross