Meny

Träningsband

150kr

betala säkert hos betterbalance med klarna

Dessa träningsband är tunna, 10 cm breda och 1,5 meter långa. De är helt latexfria, vilket gör dem luktfria och utan puder. De kan till och med användas i vatten.

Gul = Extra Light

Orange = Light

Grön = Medium

Blå = Hard

Beskrivning

Träningsband

Dessa träningsband är tunna, 10 cm breda och 1,5 meter långa. De är helt latexfria, vilket gör dem luktfria och utan puder. De kan till och med användas i vatten, vilket gör dem perfekta för en rad olika tränings- och rehabiliteringsövningar. Träningsbanden är mångsidiga och kan användas var som helst – ett skonsamt hjälpmedel för att stärka muskler, förbättra rörlighet och stabilitet samt rehabilitera muskler och leder. Oavsett om du tränar för att förbättra hållningen eller för att bygga styrka, är dessa träningsband ett effektivt verktyg.

Förbättra din hållning och lindra smärta

Svag muskulatur, särskilt i rygg och axlar, kan leda till dålig hållning och orsaka smärta. Genom att stärka dessa muskelgrupper kan du återställa axlarnas naturliga position och minska risken för belastningsrelaterad smärta i nacke och rygg, särskilt om du har ett stillasittande arbete.

Effektiv och skonsam träning med träningsband

Våra träningsband är tillverkade av elastiskt material som gör det möjligt att träna med din egen kroppsvikt, och du kan enkelt anpassa intensiteten efter dina behov. Genom att inkludera motståndsträning i din rutin kan du stärka både över- och underkroppen och samtidigt förbättra stabiliteten i dina leder.

Hos BetterBalance hittar du träningsband för både rehabilitering och allmän träning, anpassade för att möta dina specifika behov.

Detaljer

  • 1,5 meter långt
  • 10 cm bred

Kategorier:

Tillbehör, Träningsredskap
Andra kollade också på...

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Träningsband”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta oss

Tel: 026-61 20 85
Mail: info@fotskogavle.se

Följ oss

BetterBalance by Fot & Sko

cross